ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Artisti

Είδη Σχεδίου & Ζωγραφικής – Εκτυπώσεις & Φωτοαντίγραφα Αιγάλεω

Στο κατάστημά μας “Artisti” το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά και είδη σχεδίου και ζωγραφικής σε ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε βιβλιοδεσίες, φωτοαντίγραφα, ψηφιακες εκτυπωσεις, εκτυπωσεις σχεδιων έγχρωμες και ασπρόμαυρες.

Σε εμάς μπορείτε να φωτοτυπήσετε τα έγγραφά σας γρήγορα και οικονομικά, καθώς και να εκτυπώσετε τα αρχεία σας, φωτογραφίες κ.α. Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση – βιβλιοδεσία της πτυχιακής εργασίας σας, διδακτορικό, μεταπτυχιακό κ.α.

Φοιτητές:

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση – βιβλιοδεσία της πτυχιακής εργασίας σας, διδακτορικό, μεταπτυχιακό.

Αρχιτέκτονες - πολ.μηχανικούς - μηχανολόγους - τοπογράφους - διακοσμητές:

Μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση εκτύπωση, φωτοτυπίες, ψηφιοποίηση, έγχρωμων-ασπρόμαυρων σχεδίων. Αποστολή αρχείων με e-mail.

Εταιρείες και όλους τους επαγγελματίες:

Μπορούμε να εκτυπώσουμε επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, και γενικά όλα τα έντυπα σας. Αφίσες σε χαρτί, χαρτόνι, glossy paper, canvas, backlit film, στην διάσταση που επιθυμείτε.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια και γενικά όλα τα έντυπα σας. Εκτυπώνουμε αφίσες σε χαρτί, χαρτόνι, glossy paper, canvas, backlit film, στην διάσταση που επιθυμείτε.

Εάν πάλι σας αρέσουν οι χειροτεχνίες και η ζωγραφική, το κατάστημά μας θα γίνει σίγουρα το στέκι σας, γιατί διαθέτουμε ότι χρειάζεστε για τις δημιουργίες σας.

Περιηγηθείτε στο e-shop μας και δείτε μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Shopping Cart